Datagjenoppretting – disk recovery

datagjenoppretting
Ahlberg data er et komplett datagjenoppretting-selskap som kan hjelpe deg med alle typer datarekonstruksjon fra krasjet harddisk til andre digitale lagringsmedia. Vi kan utføre alt fra enklere oppdrag til mer avanserte jobber som krever inngrep i lagringsmediet med tilnærmet kirurgisk presisjon.

Datagjenopprettning - Komplett laboratorium

Datagjenoppretting

Vi utbedrer defekte harddisker og redder data fra server med RAID, NAS nettverksharddisk, SSD-harddisk, nettbrett og mobiltelefoner fra ulike produsenter – både smartphones og tradisjonelle mobiltelefoner, USB-minner, ulike typer minnekort, CD-er, DVD-er og disketter med mere. Vi støtter alle former for filsystem som Windows, MAC, Android og Linux etc.

Vi behøver aldri å sende din defekte harddisk eller annet lagringsmedium videre til et annet selskap. Du har total kontroll over hvor din hardware og dine private og/eller sensitive data befinner seg under hele datarekonstruksjonsprosessen.

Renrom klasse M100

Naturligvis har vi renrom – to stk. klasse M100. Dette er helt essensielt når man skal demontere ulike deler fra mekaniske harddisker og utføre reparasjoner og utbytting av ulike komponenter inne i harddiskene da de er ekstremt ømfintlige for ekstern påvirkning av ørsmå støvpartikler som svever i luften blant annet. Et klasse M100 renrom lar oss kontrollere omgivelsene for å kunne sørge for at harddiskene ikke skades ytterligere.

Datagjenoppretting

Vi har gode ressurser, både når det gjelder utstyr og personale, og vårt personale er spesialutdannet og har lang og god erfaring når det kommer til alle typer datarekonstruksjonspprosesser fra alle typer lagringsminner.

Velg
Bedrift
Lagringsmedium med næringsdata.

Eller
Privat
Privat lagringsmedium med private data.