Chat with us, powered by LiveChat

Dataetterforskning av mobiltelefon

Dataetterforskning av mobiltelefon
Israelske Cellebrite er markedsledende på hardware- og softwareløsninger for dataetterforskning av mobiltelefon og nettbrett.

Dataetterforskning av mobiltelefon

Moderne mobiltelefoner hjelper til med å løse mange kriminalsaker. Politiet utfører årlig mengder av dataetterforskning av mobiltelefon med hjelp av kriminelles mobiltelefoner, og fremskaffer bevis som ofte fører til en fellende dom.

Dataetterforskning av mobiltelefon er også mulig å utføre i privat regi hos Ahlberg data. Vi utreder saker forbundet med utroskap mot arbeidsgiver i forbindelse med for eksempel informasjonstyveri, forsikringssvindel og andre økonomiske ugjerninger eller utroskap i mer private forhold.

Dataetterforskning av mobiltelefon er meget komplisert arbeid og det er kun et fåtall selskap som kan utføre denne type tjenester. Dette kommer fremfor alt av at produsentene låser og krypterer dataene i telefonene.

Det finnes også veldig mange varianter av mobiltelefoner, oppimot 10 000 telefonmodeller med ulike konfigureringer må vi kunne låse opp for å komme forbi krypteringene.

Dataetterforskning mobiltelefon

Utstyr

Vi investerer mye penger i å alltid ha det siste og beste utstyret for å kunne komme oss forbi låsen og krypteringene i telefonene. Dette er nødvendig så vi kan gi deg den informasjonen du vil ha.

Cellebrite-utstyret vi bruker er ikke tilgjengelig på det åpne markedet. Ahlberg data er et lisensiert foretak og har derfor tilgang til de nærmest daglige oppdateringene av programvaren for de nyeste mobiltelefonene.

Takket være dette får vi frem bevisene fra mobiltelefonene for deg. Eks. på dette er slettede SMS/MMS og bilder, samtalelister og geografiske posisjoner ved ulike tidspunkter. Vi avdekker også logger fra ulike chattetjenester og sosiale medier og slettede dokumenter etc.

Vår dataetterforsker Mikael Stathin gjør undersøkelsene, og arbeidet, for oss. Om du er interessert i å få en utredning må du gjerne kontakte oss.

Telefon: 233 68 555.
E-post: support@ahlbergdata.no

Dataetterforskning mobiltelefon