Chat with us, powered by LiveChat
Datagjenoppretting privatperson

Datagjenoppretting privatperson. Redde data fra alle lagringsmedier hos Ahlberg data.
Datagjenoppretting for privatperson hos Ahlberg data. Vi redder filer fra defekt harddisk og andre lagringsmedia.

Gratis analyse datagjenoppretting privatperson

Da det gjelder datagjenoppretting privatperson er analysen gratis og etter at analysen er klar får du beskjed om hva som trengs å gjøres for å kunne redde data fra din harddisk eller annet lagringsmedia – enten det er defekt eller om du har vært uheldig og slettet viktige filer.
Du får også et pristilbud som du kan ta stilling til før videre arbeid igangsettes.

I de aller fleste tilfellene kan vi gjenopprette alt, eller det aller meste, av dine tapte data. Du får en fast pris på hva arbeidskostnadene i datarekonstruksjonen kommer til å koste – en pris som vi garantert holder.

Spesialister på harddiskkrasj

En harddiskkrasj trenger ikke nødvendigvis innebære et garantert datatap som mange tror. Det er fullt mulig å redde filer fra en ødelagt harddisk når man har avansert utstyr i eget laboratorium og innehar erfaringene og kunnskapene vi har. Om du engasjerer Ahlberg data er sjansen veldig stor for at du får tilbake dataene du har mistet.

Vi gjenoppretter data fra alle ulike typer lagringsmedia som finnes på markedet. I tillegg til å redde data fra defekte harddisker kan vi rekonstruere data fra NAS og SSD-harddisker, mobiltelefoner, nettbrett og ulike typer minnekort osv.

Datagjenoppretting privatperson alle lagringsmedier

Dataredning i Norge, Sverige og Finland

Vårt hovedkontor og laboratorium befinner seg i Nacka som ligger rett utenfor Stockholm sentrum i Sverige og der håndterer våre teknikere alle jobber fra Norge, Sverige og Finland. All dialog med norske kunder foregår via vår norske representant på vårt lokalkontor på Stabekk rett utenfor Oslo. Kontoret ligger rett ved siden av E18 utenfor Lysaker sett fra Oslo sentrum og er med dette meget tilgjengelig både med bil og offentlig transport. Åpningstidene er mandag til fredag 08-16 og du er hjertelig velkommen til å komme innom oss for en hyggelig prat.