Chat with us, powered by LiveChat
Datagjenoppretting – vi redder tapt data

Harddisk recovery hos Ahlberg data. Vi gjenoppretter tapt data fra krasjet harddisk og andre lagringsmedier.
Ahlberg data er et komplett selskap innen feltet data recovery og kan hjelpe deg med alle typer af datagjenoppretting fra krasjet harddisk og andre digitale lagringsmedia. Vi kan utføre alt fra enklere oppdrag til mer avanserte jobber som krever inngrep i lagringsmediet med nærmest kirurgisk presisjon.

Komplett bedrift innen datagjenoppretting

Vi utfører datagjenoppretting fra defekte harddisker og redder data fra server med RAID, NAS nettverksharddisk, SSD-harddisk, nettbrett og mobiltelefoner fra ulike produsenter – både smartphones og tradisjonelle mobiltelefoner, USB-minner, ulike typer minnekort, CD-er, DVD-er og disketter med mere. Vi støtter alle former for filsystem som Windows, MAC, Android og Linux etc.

Vi behøver aldri å sende din defekte harddisk eller annet lagringsmedium videre til et annet selskap. Du har total kontroll over hvor din hardware og dine private og/eller sensitive data befinner seg under hele datarekonstruksjonsprosessen.

Utstyr for datagjenoppretting mobil

Datagjenoppretting mobiltelefon
Cellebrite. Utstyr av denne typen er nødvendig for å kunne få ut data fra ulike typer smarttelefoner.

Datagjenoppretting mobil og nettbrett

Datagjenoppretting fra mobiltelefoner har rask blitt en stor del innen feltet data recovery. Fremfor alt bilder. Vi har det mest avanserte utstyret som finnes på markedet slik at vi skal kunne få ut data fra så mange ulike smarttelefoner og nettbrett som mulig.
Datagjenoppretting fra mobiltelefoner har rask blitt en stor del innen feltet data recovery. Fremfor alt bilder. Vi har det mest avanserte utstyret som finnes på markedet slik at vi skal kunne få ut data fra så mange ulike smarttelefoner og nettbrett som mulig.

Renrom for avansert harddiskreparasjon

Naturligvis har vi renrom – to stk. klasse M100. Dette er helt essensielt når man skal demontere ulike deler fra mekaniske harddisker og utføre reparasjoner og utbytting av ulike komponenter inne i harddiskene da de er ekstremt ømfintlige for ekstern påvirkning av ørsmå støvpartikler som svever i luften blant annet. Et klasse M100 renrom lar oss kontrollere omgivelsene for å kunne sørge for at harddiskene ikke skades ytterligere.

Datagjenoppretting

Vi har gode ressurser, både når det gjelder utstyr og personale, og vårt personale er spesialutdannet og har lang og god erfaring når det kommer til alle typer datarekonstruksjonspprosesser fra alle typer lagringsminner.

Om du vil lese mer kan du velge kundekategori under – bedrift eller privat.

Velg
Bedrift
Lagringsmedium med næringsdata.

Eller
Privat
Privat lagringsmedium med private data.