Chat with us, powered by LiveChat

Dataredning bedrift – vi gjenoppretter data

En harddiskkrasj - eller tap av data på annen måte - behøver ikke være katastrofalt. Dataredning bedrift gir prioritert hjelp hos Ahlberg data. Analysen er i de aller fleste tilfeller kostnadsfri og sannsynligheten for at vi kan redde dine tapte data er veldig stor.
En harddiskkrasj – eller tap av data på annen måte – behøver ikke være katastrofalt. Dataredning bedrift gir prioritert hjelp hos Ahlberg data. Analysen er i de aller fleste tilfeller kostnadsfri og sannsynligheten for at vi kan redde dine tapte data er veldig stor.

Gratis analyse

Analyse av  enkeltstående lagringsmedier er kostnadsfritt. Etter analysen får du en konkret prisoversikt forbundet med datarekonstruksjon fra ditt lagringsmedium.
Analyse av enkeltstående lagringsmedier er kostnadsfritt. Etter analysen får du en konkret prisoversikt forbundet med datarekonstruksjon fra ditt lagringsmedium.

Alle typer dataredning

Vi utfører alle typer datarekonstruksjon, for eksempel fra defekt harddisk, server med RAID, SSD-harddisk, mobiltelefon og nettbrett, og ulike typer minnekort. Ta gjerne kontakt med oss for dataredning bedrift.

Besøk oss gjerne

Du kan komme til Ahlberg data for innlevering uten å booke tid i forveien. Du kan også ringe oss for ytterligere informasjon om ønskelig.

Ahlberg datas representant i Norge heter Knut Åge Lie. 
Du når han på teleon 233 68 555.
Ahlberg datas representant i Norge heter Knut Åge Lie.
Du når han på teleon 233 68 555.

Knut Åge svarer på dine spørsmål om defekt harddisk, generell data recovery og priser etc. Han kan også gi deg tips om hvordan du på best mulig måte sender en defekt harddisk eller annet lagringsmedium til oss for analyse og datarekonstruksjon.

Datarekonstruksjon fra server

At en server krasjer helt, og at filene blir utilgjengelige, er mye vanligere enn de fleste tror. Selgerne bruker å påstå at de er "idiotsikre", men det er de ikke - på tross av alle avanserte system for redundans og backup som finnes innebygget i avanserte RAID-system.

Som bedriftskunde får du raskest mulig hjelp med datarekonstruksjon fra krasjet server. Våre bedriftskunder har høyeste prioritet.
At en server krasjer helt, og at filene blir utilgjengelige, er mye vanligere enn de fleste tror. Selgerne bruker å påstå at de er “idiotsikre”, men det er de ikke – på tross av alle avanserte system for redundans og backup som finnes innebygget i avanserte RAID-system. Som bedriftskunde får du raskest mulig hjelp med datarekonstruksjon fra krasjet server. Våre bedriftskunder har høyeste prioritet.

Dataredning bedrift for hele Norge

Vi utfører alle typer datarekonstruksjon, for eksempel fra defekt harddisk, server med RAID, SSD-harddisk, mobiltelefon og nettbrett, og ulike typer minnekort. Ta gjerne kontakt med oss for mere informasjon om dataredning bedrift.

Håndtere krasjet harddisk

Man bør ikke eksperimentere med en krasjet harddisk selv ettersom det er fort gjort å forverre skadene på harddisken. Da blir datarekonstruksjonen mer kostbar og det kan også føre til at man får et dårligere resultat. I verste fall kan dataene bli permanent og ugjenkallelig ødelagt.

Vi anbefaler at du slår av den ødelagte harddisken så snart som mulig og leverer den inn til oss så urørt som mulig Da er sjansen best mulig for at vi kan kunne rekonstruere dine tapte datafiler mest mulig intakte.

Dataredning bedrift