Chat with us, powered by LiveChat

Gjenopprette SMS

Vi har utstyret og erfaringen som behøves for å kunne rekonstruere SMS og MMS. Ahlberg data er et av ytterst få foretak i Norden som kan hjelpe deg med å gjenopprette SMS og MMS fra iPhone, Android, Windows Phone i tillegg til andre eldre mobiltelefoner.

Rekonstruksjon av SMS-er og MMS-er er ikke like enkelt som man kan få inntrykk av på diskusjonsforum på internett. For at man skal kunne gjenopprette SMS og MMS fra en smarttelefon så kreves det at man har spesialutstyr. Dette er både kostbart, komplisert og høyt sikkerhetsklassifisert.

Ahlberg data kan gjenopprette SMS fra alle typer mobiltelefoner.
Man må være godkjent for å få tillatelse til å kjøpe og bruke dette utstyret. Ahlberg data har de riktige godkjenningene fordi vi anses som et seriøst foretak innen digital etterforskning. Vi er også godkjente av sikkerhetstjenesten i det landet utstyret blir produsert.

Vi er en av ytterst få bedrifter i verden i den private sektoren som har denne type utstyr – som forøvrig er nøyaktig det samme utstyret som politimyndighetene benytter seg av til denne type arbeid.

Det finnes diverse “gjør-det-selv-software” som ifølge reklamen skal klare det samme, men det fungerer aldri som lovet og man får et dårligere resultat en forventet. Vi ser dette gang på gang; kunder kontakter oss etter først å ha testet denne type løsninger uten hell hvorpå vi rekonstruerer det kundene er på jakt etter. La deg ikke lokke selv om det virker billig da dette fører til unødvendige kostnader og eventuell forverring av problemet.

Ahlberg data er the real deal når det gjelder å gjenopprette SMS og MMS. Vi klarer det appene på nettet ikke klarer.

Både profesjonell hardware og software for dekryptering og åpning av låste mobiltelefoner er helt nødvendig. Det finnes ingen magiske triks. Om du for alvor vil gjenopprette SMS og MMS må du gjerne kontakte oss på 233 68 555