Skip to content

Gjenopprette bilder

Ahlberg data gjenoppretter med profesjonelle metoder bilder som ellers ikke kan gjenopprettes.

Gjenskap bilder som har forsvunnet

Det er vanlig at vi blir kontaktet av kunder angående slettede bilder eller bilder som har forsvunnet uten forklaring. Det kan handle om å gjenskape bilder fra for eksempel datamaskinen, den eksterne harddisken, minnekortet eller mobiltelefonen.

Det er mange forskjellige årsaker. En grunn til at bildene plutselig er borte kan for eksempel være at filsystemet har blitt korrupt. En annen årsak kan være at harddisken eller minnet er ødelagt eller er i ferd med å gå i stykker. Den vanligste årsaken er at du selv ved et uhell har slettet bildene – uten engang å merke det.

Hvordan vi gjenoppretter slettede bilder

Slettede bilder blir sjelden helt slettet – de kan gjenopprettes.

Slettede bilder blir sjelden fullstendig slettet. De forblir som enere og nuller i filsystemet, selv om du ikke kan se dem. Faktisk er det vanligvis (men ikke alltid), “bare” indekseringen av bildene som er borte, ikke selve bildefilene. Ahlberg data kan spore de slettede bildene og gjenopprette dem til fungerende stand.

Vi bruker profesjonelle verktøy og metoder. Vi har mange forskjellige programmer for sporing av mapper og filer. Det fungerer vanligvis ikke i det hele tatt å gjenskape slettede bilder med et hvilket som helst enkelt program du har lastet ned gratis eller kjøpt på nett.

Du må vite hvor problemet ligger og også kunne håndtere skadede lagringsmedier hvis dette er årsaken til bildetapet. Derfor er det mye tryggere å ansette oss enn å «gjøre det selv».

Unngå "gode" råd på forum

Du kan finne mange råd av varierende kvalitet på ulike diskusjonsfora, blogger og sosiale medier om hvordan du kan gjenopprette slettede bilder. Man bør lese kritisk – for det meste er det ren feilinformasjon. Den eneste virkelig sikre måten å få de slettede bildene dine gjenskapt på er å henvende seg til et kunnskapsrikt og profesjonelt selskap som gjenoppretter data.

Gratis apper som kan ødelegge bildene dine

Redde slettede bilder. Det er tryggest å søke profesjonell hjelp.
Ødelagt jpg-bilde. Komponenter i bildet mangler.

Det kan virke bra med gratis programvare for bildegjenoppretting som finnes på nettet. Du vil spare litt penger. Men prisen du må betale hvis du gjør en feil kan være et permanent og irreversibelt tap av bildene.

Det er vanlig at lagringsmediet, som for eksempel harddisken eller minnekortet, lett blir skadet og da vil ikke programvaren fungere i det hele tatt. Tvert imot risikerer du å ødelegge sjansen til å gjenskape bildene i fungerende stand i stedet for å lagre dem. Man bør vurdere om det er verdt å ta den risikoen.

Ring gjerne hvis du vil vite mer om hvordan vi lagrer bilder, hvor lang tid det tar og hva det koster i akkurat ditt tilfelle. Du kan også besøke oss. Vår kundeservice er åpen 08:00 – 16:00. Ring først 233 68 555 og gjør en avtale. Dersom du ikke kan besøke oss, er det også mulig å sende oss digitale lagringsmedier. Vi betjener hele Norge.

gratis-analys

Undersökning av hårddisk, mobiltelefon, extern hårddisk, kamerakort med mera är helt gratis hos oss, så du har inget att förlora på att ta reda på vad det kommer kosta och så vidare.

Linker: