Skip to content

Gjenoppretting slettede data

Gjenskaper slettede og tapte data
Vi hjelper deg med å gjenskape filer som har blitt slettet ved et uhell eller på annen måte er tapt.

Dette kan være bilder, videoer, regnskap, musikk, e-post og ulike typer dokumenter som Word, Excel eller pdf. Alle typer filer som er viktig for deg å få tilbake.

Gjenoppretter slettede data fra alle lagringsmedier

Hvis du ved et uhell sletter viktige data, mapper og filer, eller formaterer en harddisk, minnekort eller andre lagringsmedier ved en feiltakelse, vil ikke filene forsvinne helt. Ikke alt på en gang i alle fall.

rekonstruktion av raderad data hos Ahlberg data.

Det som egentlig slettes er Windows eller Mac OS sin indeksering av filene. Dette betyr at en datamaskin (eller mobil/nettbrett etc.) ikke kan finne mappene og filene fordi operativsystemet ikke kan “se” at det finnes mapper og filer.

Heldigvis er det i de fleste tilfeller mulig å gjenopprette slettede data med riktig type verktøy og kunnskap om filsystemer og så videre. Vi slår opp, indekserer og sorterer de slettede filene slik at de kan bli funnet og bli nyttige igjen.

Du får alle filene på en ekstern harddisk, et USB-minne eller via Internett slik at du kan få tilgang til dataene via datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen.

Besök oss eller skicka till oss

Gjenoppretting av slettede data - Ahlberg data Norge

Du er velkommen til å besøke oss i åpningstidene våre som er mandag – fredag ​​08:00 – 16:00. Ring først og bestill time. Telefon: 233 68 555 .

Du kan selvfølgelig også sende lagringsmediene dine til oss med post eller annen transportør dersom du ikke har mulighet til å besøke oss.

Linker: