Skip to content

NAS recovery

Ahlberg data utfører NAS-gjenoppretting - datagjenoppretting fra nettverksharddisk.

Vi kan hjelpe deg med NAS recovery – gjenopprette dataene dine fra en krasjet nettverksharddisk. Det dreier seg ofte om en eller flere ødelagte harddisker inne i NAS-en og et raid som har blitt korrupt.

Lang erfaring med NAS recovery

Ahlberg data har lang erfaring med NAS-gjenoppretting og i de fleste tilfeller kan vi love et godt resultat. NAS-enheten har vanligvis flere disker inne i skallet og raides med raid 5 eller 6, akkurat som en “vanlig” dataserver. Du kan lese mer om dette på siden Datarekonsruksjon server.

Enklere servervariant

NAS – Network Attached Storage – eller nettverksdisk som det vanligvis kalles på norsk – er en enklere form for dataserver. I de fleste tilfeller kan den ikke kobles direkte til en dataskjerm slik du kan med en vanlig server. Det finnes imidlertid unntak.

Staffan Söderlind, VD och tekniskt ansvarig på Ahlberg data i Sverige.

– NAS er en nettverkstilkoblet datalagringsenhet (enkel server) med eget operativsystem, sier Staffan Söderlind, administrerende direktør og ansvarlig for dataredning hos Ahlberg data.

Ikke Windows, men Linux filsystem

På datamaskinen ser det ut til at NAS-stasjonen er en harddisk med et standard Windows-filsystem. Den kommer opp på nøyaktig samme måte som en ekstern Windows-disk. Men utseendet bedrar. Under skallet, i selve harddiskene, bruker du Linux-filsystemet.

Dette er for å spare penger. Linux er lisensfritt og gratis, i motsetning til Windows-filsystemet som produsenter betaler for. For deg som kunde spiller det selvfølgelig ingen rolle, men når noe går galt, kreves det et virkelig kvalifisert dataredningsselskap som Ahlberg data for å takle en NAS-gjenoppretting.

Vi er det riktige valget hvis du vil være sikker på å få de viktige filene dine gjenopprettet til å fungere.

NAS Recovery. Gjenoppretting data NAS nettverksharddisk.

Du kan besøke oss i åpningstidene våre som er mandag – fredag ​​08:00 – 16:00. Ring 233 68 555 og gjør en avtale for en tid. Du kan også sende til oss, vi betjener hele Norge.

Velkommen!