Skip to content

Ødelagt diskett – vi redder filene

Reparasjon ødelagt diskett - filgjenoppretting

En ødelagt diskett kan inneholde verdifulle filer. Det blir veldig vanlig at en diskett blir uleselig over tid. Den inneholder et magnetisk medium laget av plast og materialet eldes omtrent som et gammelt fargefotografi.

Redde filer fra uleselig diskett

Hvis du plukker opp en gammel diskett fra skuffen for å se på en gammel skoleoppgave du skrev for 25 år siden, eller kanskje noen jpg-bilder fra sønnens tidligste barndom, kan du få en ubehagelig overraskelse. Disketten fungerer ikke, filene er ikke tilgjengelige.

Da kan det være greit å vite at vi i de fleste tilfeller kan gjenopprette filene fra disketten. Hvis du ved et uhell har slettet filer eller ved et uhell formatert disken, kan vi også vanligvis lagre filene i så fall.

Gjenopprette data fra defekt diskett - Ahlberg data.

3,5-tommers diskett. En mer moderne diskett – mindre og med større lagringskapasitet.

Undersøkelse av disketten

Du kan legge igjen disketten hos oss for en gratis undersøkelse. Du vil da raskt få en melding om hva som må gjøres og kostnadene for arbeidet. Det blir vanligvis ikke særlig dyrt når det kommer til disketter.

Hvis du velger å avbryte etter undersøkelsen, trenger du ikke betale noe. Det er bare hvis vi kan lagre filene dine og du er fornøyd med prisen at du trenger å bruke litt penger.

Återställning av data från äldre diskett 5,25 tum. Ahlberg data.

Myk diskett på 5,25 tommer var ofte den eneste datamaskinlagringsenheten på 1980-tallet.

Vi har bakoverkompatibilitet helt frem til begynnelsen av åttitallet når det kommer til disketter. Disken ovenfor er for eksempel fra tidlig på 1980-tallet. Det var “harddisken” på 80-tallet. Vi lagrer også filer fra disse antikvitetene.

Du er velkommen til å besøke oss, men ring først og avtal en tid. Du kan også sende disketten til oss med post, bud eller annen transporttjeneste. I tillegg har vi hentetjeneste dersom du befinner deg i Oslo-området.

Linker: