Skip to content

Ødelagt harddisk recovery

Reparasjon og datagjenoppretting

Gjenoppretting ødelagt harddisk hos Ahlberg data Oslo.
Vi har har de beste kundevurderingene når det gjelder ødelagt harddisk.

Vi vil gjenopprette harddisken din

Ahlberg data er Sveriges ledende selskap innen dataredning og reparasjon av ødelagte harddisker. Vi tilbyr også harddiskredning i Norge til en god pris og med gratis analyse. Vi er raske og kan håndtere alle forskjellige typer harddiskkrasj, mekaniske så vel som elektroniske harddiskproblemer og alvorlig datakorrupsjon.

Å bli kvitt viktige data i en harddiskkrasj kan lett føre til følelser av sjokk, forvirring og til og med panikk. Alle bildene fra barnebarnets oppvekst er borte! Hele filmprosjektet er plutselig utilgjengelig. Men det må definitivt ikke kjøres. Du har en god sjanse til å få gjenopprettet filene du mistet hvis du bruker oss.

Harddiskredning siden 2003

Vi har anerkjent god kunnskap og lang erfaring (firmaet ble startet i mars 2003) når det gjelder ødelagte harddisker. Vi har det mest komplette utstyret i Sverige og lang erfaring når det kommer til ulike harddiskproblemer. Personalet er godt trent, har jobbet hos oss i mange år og har unike kvalifikasjoner.

Når vi redder data fra en harddisk, gjør vi det etter spesifikke rutiner som er basert på mange års erfaring fra tidligere datagjenoppretting fra harddisk. Det er viktig å jobbe på en måte som ikke forårsaker ytterligere skade på harddisken, noe som er nødvendig dersom du ønsker et godt resultat til slutt.

Redde data fra harddisken trinn for trinn

Ahlberg data. Hvordan håndtere en krasjet harddisk best mulig.

1. Undersøkelse av harddisken

Undersøkelse er gratis. Vi bruker spesialanalyseutstyr for harddisker – og undersøker også visuelt og manuelt – for å finne ut nøyaktig hvilken skade harddisken fikk. Noen ganger kan det være mindre skader på lagringsmediet inne på harddisken og datakorrupsjon som gjør det uleselig. Mer alvorlige mekaniske, elektriske og elektroniske skader er også vanlig.

2. Kloning av den originale harddisken

Kloning – kopiering av alle rådata sektor for sektor – er svært viktig for sluttresultatet. Vi bruker intelligent kloningsutstyr som kan lese selv dårlige og defekte sektorer på lagringsmediet. Dette er en forutsetning for å kunne trekke ut så mye rådata som mulig fra den skadede harddisken. Dette er igjen en forutsetning for å kunne gjenskape så mange filer som mulig.

Harddiskkloning. For datagjenoppretting.

3. Analyse og rapport om skaden

Du vil få en rapport om hvilke data som kan gjenopprettes og en fast pris for hele arbeidet. Normalt vil du få beskjed innen et par dager etter at vi har mottatt harddisken fra deg. Noen ganger kan det selvfølgelig, avhengig av graden av skade, ta litt lengre tid.

4. Rekonstruksjon av datafiler

Hvis du er fornøyd med hvor mye data vi kan gjenskape fra harddisken, vil vi fullføre datagjenopprettingen og overføre de gjenopprettede dataene til et hvilket som helst lagringsmedium, for eksempel et USB-minne eller en ekstern harddisk. Det er ofte også mulig å laste ned data på nett.

Reparer ødelagt harddisk i lab/renrom

For å reparere en ødelagt harddisk er det ofte nødvendig å åpne den i et rentromsmiljø og erstatte ødelagte komponenter eller utføre andre avanserte harddiskreparasjoner for å redde harddisken.

Ahlberg data har to egne, klinisk rene renromsbokser klasse m100. Vi har også ansatte med teknisk ekspertise for å reparere ødelagte harddisker i et run-room-miljø. Det er ofte snakk om å bytte ut deler, som for eksempel harddiskens lesehoder.

Han redder harddisker hos Ahlberg data.

Vytis Andrijauskas er elektronikkingeniør hos Ahlberg data. Han kan reparere en harddisk i et rent rom gjennom avanserte intervensjoner og kan også erstatte og omprogrammere harddiskkontrollere.

Vi tar imot jobber fra hele Norge. Du er også velkommen til å besøke oss hvis du er i Oslo-området. Våre åpningstider er mandag – fredag 08:00 – 16:00. Ring først og avtal tid, tlf 233 68 555.

Linker: