Skip to content

Gjenoppretting filer ødelagt CD/DVD

Återställning av trasig CD/DVD-skiva - Ahlberg data.

Pakke ut filer fra ødelagt, feilbrent eller gammel CD/DVD

Ahlberg data har omtrent 20 års erfaring med å gjenopprette ødelagte CDer og DVDer – og lagre filer. Spesielt en hjemmebrent CD eller DVD blir ofte uleselig over tid, blant annet på grunn av dårlig materialkvalitet, og at tiden gjør sitt til å bryte ned materialet i platen. Mappene og filene kan se ut til å ha forsvunnet fullstendig.

Problemet er at du ikke lenger kan lese platen i en standard CD/DVD-spiller. Det hender noen ganger at mapper og filer er synlige, men ikke kan åpnes, eller at du kan åpne filer, men innholdet ser ødelagt ut.

Det ble solgt mange billige plater og «brennere» i løpet av 2000-tallet. At platen er brent feil er spesielt vanlig når det gjelder såkalte CD-RW- og DVD-RW-plater som kan brennes i flere lag.

Gjenoppretting av ripete CD/DVD

Riper, spesielt hvis de er mange og dype, er en annen faktor som kan gjøre CD-en eller DVD-en din uleselig. Imidlertid kan vi ofte reparere CDer og DVDer hvis de er riper og deretter gjenopprette dataene.

Hvis platen “bare” er brent riktig, er ingen reparasjon nødvendig, men en spesiell leser kan være nødvendig for å lese data fra platen, og programvare kan være nødvendig for å reparere og gjenopprette mapper og filer til fungerende stand

Vi lykkes med dette i de fleste tilfeller, selv om det ikke alltid går.

Gratis undersøkelse CD/DVD

Återställning av trasig CD/DVD Nacka Strand

Å undersøke en ikke-fungerende CD eller DVD er helt gratis. Du trenger ikke å bekymre deg for å måtte betale noe hvis vi ikke kan gjenopprette data eller hvis du tror det blir for dyrt.

Etter undersøkelsen vil du få beskjed om data kan gjenopprettes, hva som kan gjenopprettes og en fast pris for hele dataredningen. Vanligvis kan vi gjenopprette alt som er på platen.

Du er velkommen til å besøke oss i åpningstidene våre som er 08:00 – 16:00. Ring først og bestill time. Det går bra å sende til oss med bud, post eller annen type transport også – dersom du ikke har mulighet til å komme hit personlig. I tillegg har vi også henteservice i Oslo-området.