Chat with us, powered by LiveChat

Redde data fra mobiltelefon og nettbrett

Redde data fra mobiltelefon og nettbrett

Redde data fra mobiltelefon og nettbrett

Vi kan redde data fra mobiltelefon og nettbrett – som for eksempel bilder, SMS/MMS, kontakter osv. Dette gjelder om dataene er forsvunnet eller om enheten er defekt. Det gjelder de aller fleste merker og modeller. Utover datarekonstruksjon utfører vi også digital etterforskning av mobiler og nettbrett – for å kunne få frem bevis på lovbrudd på arbeidsplassen for eksempel.

Det er mer komplisert å redde data fra en smartphone enn fra en datamaskin. Dette kommer av an mobilprodusentene låser og krypterer dataene i telefonene for at ingen uvedkommende skal kunne få tilgang til informasjonen.

Redde data fra mobiltelefon og nettbrett

Det kreves meget avansert utstyr for å kunne låse opp og dekryptere en moderne mobiltelefon og rekonstruere data fra den. Det utstyret vi benytter oss av har fra starten av blitt utviklet av en av verdens mest beryktede etterretningstjenester – Israelske Mossad.

Cellebrite er den produsenten vi bruker når vi gjør datarekonstruksjon eller digitale etterforskninger fra mobiltelefoner eller nettbrett
Cellebrite er den produsenten vi bruker når vi gjør datarekonstruksjon eller digitale etterforskninger fra mobiltelefoner eller nettbrett

 

Oppdatert hard- og software

Det finnes over 7 000 telefonmodeller, med ulike konfigurasjoner, som vi må kunne dekode for å hjelpe deg med å rekonstruere dine tapte data.

Vi har alltid det nyeste og beste utstyret som er tilgjengelig, både når det gjelder hardware og software. Dette er for at vi skal kunne komme forbi sperrer og krypteringer og for å kunne gjenskape de filer du vil at vi skal redde. Utenom oss og en håndfull andre selskap er det bare politiet som har tilgang til samme utstyr som vi har.

Det kommer nye telefonmodeller hele tiden og derfor oppdaterer vi både hardware og software kontinuerlig. Det att vi er såpass up-to-date gir deg en virkelig bra mulighet til å få tilbake den informasjonen du vil gjenskape – som bilder, dokumenter eller slettede SMS for eksempel.

Hva vi gjør med mobiltelefoner / smartphones eller nettbrett:

  • Opplåsing og utvinning av rådata fra interne minnekretser
  • Datarekonstruksjon av for eksempel bilder og slettede SMS / MMS etc.
  • Digitale etterforskninger
  • Utroskapsutredning (Finner bevis på utroskap)
  • Reparasjoner, loddinger, bytte av microchips etc. (Kun i forbindelse med datarekonstruksjon)

Trenger du hjelp med datarekonstruksjon fra mobil eller nettbrett? Eller er du interessert i å få utført en digital etterforskning?

Kontakt oss på telefon 233 68 555 eller send en epost til support@ahlbergdata.no