Skip to content

Redde data fra mobiltelefon og nettbrett

Vi gjenoppretter data fra mobiltelefoner og nettbrett. Også ødelagte enheter.

IT-forensik - Tömning och undersökning av mobiltelefon hos Ahlberg data IT-forensik.

Hva vi gjør med mobiltelefoner og nettbrett

  • Vi låser opp og dekrypterer mobiltelefoner og nettbrett
  • Trekker ut rådata fra interne minnekretser
  • Gjenskaper datafiler, for eksempel bilder, videoer, dokumenter og e-poster
  • Utfør rettsmedisinske undersøkelser (fremlegg bevis)
  • Reparerer ødelagte mobiltelefoner og nettbrett for datagjenopprettingsformål

Ledende innen datagjenoppretting

Ahlberg data er ledende i Sverige når det gjelder dataredning fra mobiltelefoner og nettbrett. Vi har topp moderne utstyr og metoder som er «cutting edge» både når det gjelder å gjenopprette tapte filer og rettsmedisinske undersøkelser (søksmål, mistanke om kriminalitet osv.). Vi har også et datterselskap i Norge – Ahlberg data AS.

Vi trekker ut og lagrer data fra både fungerende mobiltelefoner (slettede og tapte filer) og ødelagte enheter som må repareres før data kan gjenopprettes.

Til dette formål har vi eget verksted for mobiltelefoner og nettbrett. Vi kan blant annet bytte ut hovedkort, minnekretser og andre komponenter inne i både mobiltelefoner og nettbrett.

Vi kan gjenopprette bilder, videoer, tekstmeldinger, e-poster, ulike typer dokumenter, chatter og loggfiler som viser tid og sted for hendelser, talememoer, kalendere og notater og mer. Vi gjenskaper både datafiler og andre ting som kan brukes som bevis i ulike typer rettssaker og etterforskning.

Säkring av bevis genom forensisk undersökning av mobiltelefon hos Ahlberg data Nacka Strand.

Gratis analyse

Vi tar ikke betalt for analyse av mobiltelefon eller nettbrett og du får en fast pris som vi garantert beholder for datagjenopprettingen.

Välkommen att besöka oss

Ring oss gjerne på tlf 233 68 555 for å få svar på dine spørsmål om dataredning fra mobiltelefon eller netbrett – og for å få et generelt prisoverslag. Du er også velkommen til å besøke oss i Ringeriksveien 179 i Vøyenenga rett utenfor Oslo.

Bor du i en annen del av Norge kan du sende til oss med post eller annen transportør. Vi har også henteservice i Oslo-området hvis du foretrekker maksimal bekvemmelighet.