Chat with us, powered by LiveChat

Redde USB-minne og minnekort

Redde USB-minne og minnekort
Moderne digitalminner som SD-kort, flashminner, USB-minner/minnepenner etc. er absolutt ikke hundre prosent sikre lagringsmedia og risikoen for at de går i stykker før eller siden er stor.

Ahlberg data kan hjelpe deg med å redde USB-minne og minnekort om du har data som er tapt.

Inni et digitalt minnekort finnes det ingen bevegelige deler. Derimot finnes det en hel del elektronikk som blant annet minnekretser som lagrer dataene og mikroprosessorer som styrer hvordan minnet kommuniserer med datamaskinen.

Billige lagringsminner går i stykker først

Redde USB-minne og minnekort
Desto billigere lagringsminne man har kjøpt, desto dårligere elektroniske komponenter finnes det på innsiden, og risikoen for at minnet begynner å få problemer og går i stykker øker dermed.

Dersom for eksempel mikroprosessoren går i stykker får man ikke tilgang til dataene. Dette er ikke noe man kan fikse selv hjemme da det handler om ytterst avanserte inngrep.

Redde USB-minne og minnekort
Ahlberg data utbedrer digitalminnet gjennom blant annet finloddinger eller ved å transplantere minnekretsene til eksternt utstyr for avlesning.

Gratis analyse når du redder ditt digitalminne

Benytt gjerne vårt tilbud om gratis analyse. Du kan komme innom oss med ditt digitalminne, eller sende det pr. post om ønskelig, og få en tilbakemelding fra oss når analysen er klar.