Skip to content

Slik sender du harddisken, mobilen eller andre lagringsmedier til oss for datagjenoppretting

iphone-ipad-350px

Fyll ut tjenesteskjemaet

Det er enkelt å sende en krasjet harddisk eller andre lagringsmedier til Ahlberg-data for etterforskning og datagjenoppretting. Start med å fylle ut serviceskjema som du finner via denne lenken . Du velger mellom firma og privat person, elektronisk eller pdf-skjema. Velger du elektronisk skjema trenger du ikke skrive ut noe på papir.

Pakke støtsikker

Selv om du sender en harddisk, mobiltelefon eller andre lagringsmedier som ikke fungerer til oss, er det likevel viktig at du pakker på en måte som beskytter mot støt – spesielt når det gjelder en mekanisk harddisk. Ellers kan skaden hvis du er uheldig forverres under transport og i verste fall kan det hende at det ikke er mulig å gjenopprette data.

Bruk en solid boks

Pakke støtsikkert når du sender harddisk til Ahlberg data.

Pakk harddisken , mobiltelefonen osv. nøye – legg mye støtdempende materiale i en stabil boks. Du kan for eksempel bruke bobleplast, skumgummi, isoporbiter eller klumpet avispapir til å fylle ut. Dette beskytter mot sjokk.

Send aldri en harddisk i en standard konvolutt eller bobleplastkonvolutt. Den beskytter ikke nok. Noen komponenter inne i en mekanisk harddisk er følsomme for støt og går lett i stykker. Kartongen bør være minst 10 tommer tykk.

Hvis du bruker et PDF-skjema, plasser det på toppen av esken slik at vi kan matche deg og de innsendte lagringsmediene. Bruker du elektronisk skjema trenger du ikke sende noen papirer.

Send til Ahlberg data, c/o PC Vennen, Ringeriksveien 179, 1339 Vøyenenga. Hvis du er usikker på noe, kan du gjerne ringe oss på 233 68 555 for råd og tips .