Skip to content

Vi gjenoppretter slettede SMS

– fra de fleste mobiltelefoner

Gjenopprette slettede sms. Ahlberg data.

Vi vil gjenskape slettede tekstmeldinger . Ahlberg data er et av få selskaper som kan hjelpe deg med gjenoppretting av slettede sms fra ulike typer mobiltelefoner.

Hvordan gjenopprette slettede tekstmeldinger

La oss dø på myten skapt på Internett om at det er enkelt å gjenopprette slettede tekstmeldinger – at du kan gjøre det selv ved hjelp av programvare du kan laste ned gratis på nettet. Slik er det ikke i virkeligheten, spesielt ikke når det kommer til nyere mobiler.

På eldre telefoner ble tekstmeldinger vanligvis lagret på SIM-kortet, noe som gjorde det enklere å tilbakestille dem. Dette gjelder ikke lenger.

For å kunne gjenskape SMS fra en nyere smarttelefon kreves det ikke bare programvare, men du må også ha spesiell maskinvare som sammen med diverse programvare kan åpne opp telefonen slik at du først kan kopiere hele innholdet av det i form av rådata – enere og nuller. Vi pleier å kalle det mobiltømming.

Sporer tekstmeldinger

Først da kan vi spore tekstmeldingene og tilbakestille dem. Men for å være ærlig er det ikke alltid mulig å få dem. Det kommer mye an på hva slags telefon du har og hvordan du har håndtert det om vi skal lykkes med utvinningen.

Vi tar inn alle mobiler (og nettbrett) for gratis undersøkelse før vi gir beskjed om det er mulig eller ikke å tilbakestille tekstmeldingene dine. Hvis det er mulig å gjenskape dem, vil du motta en fast pris fra oss og deretter bestemmer du hvordan du vil gå frem.

Hvis du velger å avbryte – eller hvis vi ikke klarer å tilbakestille sms:en – belaster vi deg heller ikke.

Återställning raderade sms. Ahlberg data.

Lesing av rådata fra en mobiltelefon.

Kontakt oss gjerne på telefon 233 68 555 eller via vårt kontaktskjema og beskriv dine ønsker og hvilke telefon (eller nettbrett) det er – så kan vi gi deg en første prognose hvis det er mulig å lagre tekstmeldingene dine.

Våra öppettider är måndag – fredag 08:00 – 16:00.

Linker: