Skip to content

Gjenoppretting SSD harddisk

– vi reparerer din SSD og redder filene dine

Reparere SSD harddisk og gjenopprette data.

SSD-disker har blitt stadig mer vanlig i datamaskiner – spesielt i ekstremt lette og tynne bærbare datamaskiner som MacBook air.

Å gjenopprette SSD-harddisk

SSD-harddisker er raskere enn tradisjonelle harddisker, de veier mindre og er mindre utsatt for sjokk. Men til tross for dette går SSD-disker i stykker oftere enn tradisjonelle mekaniske harddisker. Dataene blir utilgjengelige.

Det er ingen bevegelige deler i en SSD, men de går i stykker av andre grunner enn mekaniske harddisker. De har generelt kortere levetid.

Reparasjon og gjenoppretting av en SSD-harddisk for å lagre data er generelt litt vanskeligere enn å gjenopprette data fra en mekanisk harddisk, delvis fordi SSD-ene er basert på en helt annen teknologi enn de mekaniske harddiskene og delvis for det er det så mange forskjellige produsenter og varianter av SSD-er.

Trinn for trinn har Ahlberg-data blitt stadig bedre til å gjenopprette krasjet og ødelagte SSD harddisker. Vi har utvidet kunnskapen om hvordan vi reparerer SSD-ene og lykkes med å gjenopprette dataene i de fleste tilfeller.

Ulike typer SSD-er

Reparasjon og datagjenoppretting ødelagt SSD harddisk.

Når vi får inn en ødelagt SSD-harddisk, avhenger sjansen for en vellykket datagjenoppretting ganske mye av hvilken type og modell det er.

Det finnes en mengde forskjellige typer SSD-harddisker. De fleste av dem er mulig å reparere og gjenopprette data fra. Men det finnes også merker og modeller det er vanskelig å gjøre noe med.

Ring gjerne angående din egen ødelagte SSD og be om svar fra noen av våre teknikere – om det er mulig å gjenopprette disken.

Gode odds for å gjenopprette SSD-harddisk generelt

Generelt er det godt håp om at vi kan hjelpe deg med å reparere SSD-en din og gjenopprette datan. Det er ingen grunn til å gi opp på forhånd. Vi starter med en undersøkelse som er gratis – og så får du en fast pris.

Reparation av SSD-disk hos Ahlberg data.

Vi betjener hele Norge. Du kan sende SSD-disken direkte til oss for undersøkelse . Hvis disken er vanskelig å fjerne, kan du sende hele datamaskinen. Dersom du befinner deg i Oslo-området kan vi også ordne med henting slik at du slipper å reise. Fyll først ut vårt elektroniske skjema som du finner via denne lenken. Velg mellom bedrift og person.

Du kan også besøke oss hvis du foretrekker det og levere disken (eller datamaskinen) direkte til vår kundeservice.

Våre åpningstider er mandag – fredag 08:00 – 18:00. Ring 233 68 555 før du drar hit.

Linker: